Kayseri Toptan ve Perakende Kırtasiye Ofis Eşyaları

28-03-2019 17:02
Kayseri Toptan ve Perakende Kırtasiye Ofis Eşyaları
Kayseri Toptan ve Perakende Kırtasiye Ofis Eşyaları için nasıl ve nereden temin edilir ? Güvenilir mi ? Daha ekonomik nasıl bulunur ? gibi bazı temel sorulara ek olarak bir çok merak edilen ya da daha aklınıza gelmeyen sorulara bu blogumuzda cevap vermeye çalışacağız. Kayseri toptancılık alanında ne derece verimlidir bu konu tartışılır. Ticaretin nüfusla orantılı olarak artması bazı metropol şehirleri ticaretin kalbi haline getiriyor. Burada sürüm ve insan gücü gibi bazı avantajlar sayesinde ürün fiyatları oldukça düşüyor bu da toptan ürün fiyatlarına yansıyor. Toptancılığın geliştiği yerlerde ticaret de doğal olarak gelişmektedir. Böyle yerlerde biraz önce bahsettiğimiz soruların çoğu kolaylıkla yanıt buluyor. Ticaretin bu kadar yoğun olmadığı şehirlerde peki toptan ve perakende ticaret nasıl işliyor ?
 

 
Kayseri Toptan ve Perakende Kırtasiye Ofis Eşyaları 

Nasıl ve nereden temin edilir?

Kayseri Kırtasiye sektörü için toptan konusunda yeteri kadar istenileni verdiği söylenemez. Nihayetinde Ticaretin Kalbi diye tabir ettiğimiz metropollerdeki kadar nüfus yoğunluğu, insan gücü ve seri üretim olmadığı için toptancılık sektöründe ürün fiyatları da arttığı için istenilen verim söz konusu olamıyor maalesef. Ancak bu Kayseride toptancılık ölü anlamına gelmiyor tabiki. Sadece istenilen derecede verimli olamıyor. Çoğu sektörde olduğu gibi kırtasiye ve ofis eşyaları sektörüde bu durumdan nasibini alıyor. Yüksek fiyatlar yüksek kargo bedelleri kırılgan ürünler yada büyük ebatlı ürünler Kırtasiye ve ofis eşyaları ürünlerinin başlıca toptan ve perakende sorunudur. Ancak yine de bu konuda son derece tecrübeli ve işini iyi yapan firmalar bu eksiklikleri tamamlıyor.
 
 

Kayseri Toptan ve Perakende Kırtasiye Ofis Eşyaları temin yerleri Güvenilir mi ?

Her işte bazı sıkıntılar olabileceği gibi her işin kendisinin de sıkıntıları olabilir. Örneğin yukarıda bahsettiğimiz kırılgan ya da büyük ebatlı kırtasiye ve ofis eşyalarının kargolama sorunu ve kargo fiyatları sorunu olduğu gibi. Bu gibi sorunlar her mesleğe ait sorunlar her sektöre ait sorunlar olabilir. Toptan yada perakende kırtasiye ve ofis eşyaları almak istediğiniz zaman bu gibi sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz. Müşteriler öncelikle ürün fiyatını düşünüyor fakat  teslimat fiyatı gündeme gelince işler karışabiliyor. Alacağınız ürünleri aynı fiyat oranları ile bir kaç toptancı ve ya perakende satış yapan firmadan bulduğunuzu varsayarsak fiyatlar aynı herhangi birinden alalım farketmez diyebilirsiniz ama ürün fiyatları aynı dahi olsa teslimat fiyatları illaki farklılaşabiliyor bu nokta işte size yeni sorular sordurtuyor. Kargo / teslimat fiyatları düşük olan firmadan mı ürün almalıyım yoksa yüksek olandan mı almalıyım ? Tabi ki düşük olandan alınır dediğinizi duyar gibiyiz. Maalesef böyle işlemiyor. Teslimat fiyatı neden düşük olabilir ? Bunun basit cevapları var sadece bir tanesinden bahsedelim, örneğin teslimat süresi çok uzun olabilir ve kordineli bir teslimat sistemi olmayabilir. Yani ürünleriniz hem geç gelebilir hem eksik gelebilir hem arızalı gelebilir yada zarar görmüş olarak gelebilir. Belki eksik, arızalı yada zarar görmüş ürünlerin yenileriyle değiştirilmesini isteyebilirsiniz bu sefer de teslimat süresi daha da uzun sürmüş oluyor. Teslimat fiyatı yüksek olan içinde geçerli bu bahsettiklerimiz. Fiyatın yüksek olması kesinlikle bir kriter değildir, düşük olması sadece olasılığı yükseltiyor diye anlattık. Bunlar size of dedirtmesin işini hakkıyla yapan tecrübeli firmalar sektörü ayakta tutmaya devam etmektedir. Konumuz Kayseri toptan ve perakende kırtasiye ve ofis eşyaları , bu sektör için konuşacak olursak Officemate ekibi bu tarz sorunları ortadan kaldırmak ve müşteri memnuniyeti adına bir çok avantajlı hizmet sunmaktadır. 12 Yıllık Kırtasiye tecrübesi sayesinde bir çok kez bu gibi durumlarla karşılaşmış ve bunlara yönelik kendi bünyesinde ki ticaretinde bir çok çözüm üretmiştir. Kayseri içi perakende teslimatlarını bizzat kendi sevkiyat ekibi tarafından yapılmaktadır. Ayrıca bu sevkiyatlar tamamen ücretsizdir. Yüksek hacimli toptan sevkiyatlar da ise yüksek bir sevkiyat bedeli ile sevkiyattan da kar etmek yerine sevkiyatı müşterilerine bırakıyor. Hem sorunsuz ve ücretsiz teslimat hemde uygun fiyatlar olması sizi şaşırt mıyor mu ? Merak etmeyin bunların tamamı biraz önce bahsetmiş olduğumuz 12 yıllık Kırtasiye tecrübesi sayesinde oluyor. Müşterilerin güvenini kazanmak ve müşteri memnuniyetini sağlamayı temel görevi edinen firmalar, müşterilerine bir çok avantajlı hizmeti rahatlıkla sunabiliyor.
 
 
 
 
 
 
 



Daha Ekonomik Nasıl Bulunur ? 
 
 
 Toptan yada perakende ürünler için daha ekonomik fiyatları nasıl bulabileceğimizi anlatmadan önce şundan bahsetmemiz gerekiyor. Öncelikle reklam satış için çok şey ifade ediyor ve bu şekilde satıcılar ürünlerini müşterilerine ulaştırabiliyor. Bu reklamlarda bahsi geçen ürünlerin üstünde yanında etrafında büyük yazılarla "  indirim " , " uygun fiyatlar " vs gibi bir çok cazip kelime kullanılmaktadır. Bu sayede müşteriler alacakları ürünü ekonomik fiyata aldıklarını düşünebilirler. Fakat ne yazık ki durum öyle değil. Bilinçli müşteriler hangi ürünü nereden alması gerektiğini ayaklarına gelen broşürler yahut reklam panolarından görerek değil kendi yaptıkları araştırmalar sonucunda bilirler. Biz sizlere bunu tavsiye ediyoruz. Kendi araştırmanızı yapın ve ona göre alış verişinizi yapın. Bir çok sorun üzerine çözümleri sunduk son olarak daha ekonomik nasıl bulunur sorusuna cevabımız tamamen kendi araştırmanızı yapmanız olacaktır. İnsanlar etrafındaki kişilerden yada bahsettiğimiz gibi reklam, broşür vs araçlardan gördükleri ile araştırma yaptıklarını ve fiyat konusunda bilgi sahibi olduklarını düşünebilirler. Biz burada size nasıl araştırma yapacağınızı anlatmak istiyoruz. Böylelikle bir çok şeyi yanlış düşündüğünüzü göreceksiniz. Bir ürün hakkında araştırma yapmak için firma firma dolaşmanıza gerek yoktur. officemate gibi bir çok e-ticaret sitesi arasından ürünün fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca ihtiyacınız olan ürün için arama yaparak hakkındaki yorumları araştırabilirsiniz. Bu sayede hem ürünün kendisini tam olarak anlama fırsatı bulursunuz hem ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz hemde daha ekonomik nereden bulabileceğinizi öğrenirsiniz. Araştırma yaparken de dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var. Örneğin alacağınız ürünün farklı kalitesi var mı ? Acaba kötü kalite olduğu için mi ucuz yada en baştan beri bahsettiğimiz kargo fiyatları teslimat kalitesi ne durumda, bu gibi soruların da araştırmasını yaparsanız. Güvenli ve mutlu alışverişler yaparsınız. Umarım Kayseri toptan ve perakende kırtasiye ve ofis eşyaları konusunda yararlı olmuşuzdur.


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.