Kayseri Fotokopi Kağıdı

01-07-2019 10:19
Kayseri Fotokopi Kağıdı
       
Ofis ekipmanları arasında başı çeken kağıtlar, farklı ebatlar ve kullanım alanları ile sergilenir. Mesela fotokopi çekmek isteyenlere ayrı kağıtlar eşlik etmektedir. Bu anlamda ofislerde ya da okullarda kullanılmak üzere ayrı Kayseri fotokopi kağıdı üretimine yer verilmektedir. Üretim neticesinde ise satın almak isteyenlere kağıt detayları sergilenir. Örneğin;

Başta kağıdın temel özellikleri ifade edilmektedir. 
Kağıdın satışında geçerli olan paket ve gramaj bilgileri aktarılır. 
Son olarak özelliklerine göre fiyatları belirlenir. 

Başta kağıt özelliklerine göz atılabilir. Akabinde gramaj, sayfa ya da toptan ürünler değerlendirilebilir. Bu şekilde fiyatları analiz etmeniz ve siparişe geçmeniz uzun sürmez. Öyle ki toptan fiyatlar dahilinde tasarruf edeceğiniz açık durumda. 

Kayseri Fotokopi Kağıdı Özellikleri


Kayseri fotokopi kağıdı için farklı markaların ürünleri sergilenir. Bundan dolayı her kağıt için ayrı özelliklere yer verilir. Mesela baskının daha kaliteli olması adına yüksek derece beyazlık kazandırılan kağıtlar sunuluyor. Bunun yanı sıra;

-Kağıt Detayı; Baskıların çift taraflı olması adına kalınlık önem arz eder. Bu nedenle geliştirilmiş kalınlık ön plana çıkmaktadır. Yani opaklık seviyesi ifade edilir. Başta kalınlık ve opaklık üzerinden kağıtları değerlendirmeniz mümkün olacaktır. 

-Kağıt Yüzeyi; Yüzeyin tamamen pürüzsüz olmasına da özen gösterilir. Net baskılara sahip olmak için yüzeyi tamamen pürüzsüz olan fotokopi kağıdı tercih edilmelidir. Bunun yanı sıra görüntü kontrastı yüksek olan kağıtlar da göz önünde bulundurulmalıdır. 


Kayseri Fotokopi Kağıdı Paketleri


Toptan satışa yönelik ayrı paketler ya da gramajlar mevcut durumda. Sürekli olarak fotokopi kağıdı kullanan firmalar da bu detayları dikkate alarak seçimini yapıyor. Örneğin yaygın bir şekilde 75 ile 80 gramaja sahip olan kağıt paketlerinin sergilenmesi söz konusudur. 

Gramajların beraberinde kağıt adetleri gelmektedir. Mesela paket içerisinde 500’lü gibi farklı kağıt adetleri ifade edilir. Bu şekilde adet değerlendirmesi yapabilir ve aralarından tercihte bulunabilirsiniz. Aynı zamanda sergilenen tüm bu detaylar dahilinde fiyatları da değerlendirmeniz mümkün. 


Kayseri Fotokopi Kağıdı Fiyatları


Kayseri fotokopi kağıdı fiyatları önceden de belirttiğimiz gibi çeşitli özellikleri üzerinden değişiklik göstermektedir. En başta gramaj ve sayfa adeti göz önünde bulundurulur. Öyle ki 80 ile 100 gramaj olarak sergilenen kağıt paketlerinin fiyatları farklılık göstermektedir. Bunun yanı sıra;

Kağıdın markasına bağlı olarak fiyatlar sergilenir. 
Kağıt ölçüleri dahi fiyatların değişmesine etki eder. 
Kağıtların nitelikleri de aynı zamanda fiyatları değiştirmektedir. ( Pürüzlük, kalınlık vb.)

Neyse ki tüm ürünler ayrı ayrı sergilenmekte ve özellikleri ifade edilmektedir. Bu şekilde ürünleri değerlendirmeniz ve fiyatlarına göz atmanız zor değil. Beraberinde de bütçenize uygun olan paketi seçerek siparişe geçebilirsiniz. 

Toptan Fotokopi Kağıdı 


Toptan alıma uygun olan fotokopi kağıtlarına yönelik ayrı gramajlar ifade edilmektedir. Aynı zamanda toptana özel olarak iskonto oranları da sergilenir. Nakit ödemelere özel olarak iskonto uygulanmaktadır. Çoğu 500 ya da 450 paketli olacak şekilde sıralanır. TSE onaylı olanlar tercih edilmektedir. Kalite standartları yüksek olan kağıtlar, toptan ve iskonto fiyatlar dahilinde alıcısını karşılamaktadır. Kısacası cep yakmayan fiyatlar ile toptan kağıt siparişine geçilmesi mümkün olacaktır. 

Kayseri Fotokopi Kağıdı Ebatları


Baskı alacaklar makinelere uygun olan kağıtları tercih etmelidir. Bu aşamada baskıya girecek olan kağıt ebatları göz önünde bulundurulmalıdır. Toptan alışverişlerde doğru ebatlardan tercihte bulunmak gerekir. Örneğin yaygın olarak 210 x 297 mm şeklinde kağıtlar sergilenir. Öyle ki çoğu baskı makinesinin ölçümleri bu şekilde olduğu için talep görmektedir. Neticesinde ölçümleri dikkate alarak siparişe geçmeniz gerekir. 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.